Kontaktinformasjon Kopervik skole

Sist oppdatert 8. april 2020 19:38

Kontaktinformasjon Kopervik skole

Kopervik skole sin administrasjon er bemannet hver dag fra 08.00-15.00.
Du skal kunne nå oss på TLF 52 85 75 86.

Foreldre som ønsker å drøfte en bekymring for barns psykiske helse som følge av den pågående situasjonen kan kontakte Karmøy PPT på telefon 947 95 471. Kontakttelefonen er åpen fra 9 til 11 og 12 til 14 på hverdager.

Skulle du/dere ha behov for å ha plass til barna (elevene) på skolen tar dere det opp med oss, enten på tlf eller via kopervik@karmoy.kommune.no.  Vi følger de gjeldende retningslinjene (Fra Karmøy kommune/myndighetene) i denne vurderingen.  Vi ønsker å ha et minimum antall barn på skolen grunnet smittefaren, men vi må sørge for at kritiske funksjoner i samfunnet er på plass, så noen av dere vil ha et behov for et tilsyn med barna.  Skulle det være andre tungtveiende årsaker til at dere har behov for å ha barnet på skolen tar dere det også opp med oss.  Retningslinjene her er strenge da hensikten med stengt skole er å redusere smitten i samfunnet mest mulig.

I spesielle tilfeller kan du sende sms til rektor André på 957 250 09.

Mvh Rektor André