Jobbe med oss?

Kopervik skole har om lag 320 elever.  Skolen ligger sentralt på Karmøy.  Det Tar kun drøye 20 minutter å kjøre fra Skudeneshavn i sør og 20 minutter fra Norheimsområdet.  Vi har flere ansatte som er bosatt i Haugesundsområdet.  Pendlingen skjer den rette veien.  Skolen har kort vei til naturområder slik at klassene våre kan bruke disse.

Skolen er bygget med storklasserom på hvert trinn.  Vi tenker våre elever mer enn mine og dine elever.  Klassene deles i grupper og bruker fellesareal og spesialrom slik at det meste av undervisningen skjer i normal klassestørrelse.  På Kopervik skole arbeider vi sammen i team.  Det betyr at du alltid har gode kollegaer å finne støtte i.

Erfaringene du får ved å arbeide på Kopervik enten det er som fast ansatt eller i vikariater er verdifulle.  Vi mener vel at vi må være en av de mest komplekse arbeidsplassene i Nord-Rogaland.  Vi har elever som har kunnskap og erfaringer fra land over hele verden.  Vi har en veldig god avdeling for barn med multihandikap, vi har en velkomstklasse for elever som er nye i Norge og vi har årstrinna fra 1.-7. med elever som har behov for en tydelig voksen, men snill og god og glad person som deg.

Ta kontakt om du ønsker å prate med oss om det å arbeide her.  Er du en elev i videregående skole som lurer litt på om lærerskolen er veien å gå for deg? Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe til med råd og kanskje vikartimer.

Kopervik skole skal være en arbeidsplass hvor vi kan bli god i:-)

Politiattest vil alltid være nødvendig for å få arbeide i skolen.

Midt i blinken for deg?